Kan du inte läsa mailet? Läs det här ┬╗

Grattis ├Ânskar Framtidsresan!
 

Hej Anna,

Vi har glädjen att meddela att du är vår vinnare!

Under höstterminen 2013 deltog du tillsammans med över 4000 andra elever på en av våra temadagar på gymnasieskolor runt om i Sverige. Ett delmoment i temadagen var Destination Världen, där fick du möjlighet att fundera mer kring din egen framtid och alla de möjligheter som finns. Du skickade också in en framtidshälsning och delade på så sätt med dig av dina framtidsplaner med andra elever i Sverige samtidigt som du tävlade om en surfplatta. Vi tackar dig för ditt intresse och hoppas att du hade en bra dag tillsammans med oss.

Motiveringen:

”Med en hälsning som inspirerar andra och som bär på framtidstro för både individ och omvärld, har denna tjej fått till två korta meningar där varje ord känns betydelsefullt. Vi önskar dig ett stort lycka till i framtiden vart än dina drömmar tar dig!”

Din framtidshälsning:

”En bra lärare kan hjälpa människor att förändra världen till det bättre. Jag vill bli en sån lärare.”

Vad händer nu?

För att ta del av din vinst behöver du kontakta oss på Framtidsresan. Du kan antingen maila tillbaka till mig,  Elenore Petersson, ansvarig skolkontakt, elenore.petersson@skogsindustrierna.org, så återkommer jag med mer information kring din vinst. Det går också bra att ringa till mig på tel: 08-762 79 51 om du har några frågor. Du kommer att få möjlighet att välja på en iPad eller en android-platta.

GRATTIS!

Vi hoppas att din nya surfplatta kan hjälpa dig att hitta ännu fler spännande idéer för framtiden.

Hälsningar,

Elenore Petersson och Framtidsresan-teamet

 

 

Temadagen Framtidsresan är en gemensam satsning från den samlade skogsindustrin för att visa gymnasieungdomar vilka spännande jobb och möjligheter som finns inom branschen samt vikten av att skaffa sig en bra utbildning. Framtidsresan har turnerat runt bland Sveriges gymnasieskolor sedan 1999. Vi har träffat över 140 000 elever vid ca 300 olika skolor sedan starten.
 

www.framtidsresan.se
 

Framtidsresan logo

Skogsindustrierna är massa-, och pappers- och den trämekaniska industrins bransch- och arbetsgivarorganisation. Skogsindustrierna företräder ett 50-tal massa- och pappersbruk i sammanlagt 22 koncerner/företag och cirka 125 sågverk i cirka 60 koncerner/företag, samt ett antal företag med nära anknytning till massa-, pappers-, eller trävarutillverkning. Arbetsgivarverksamheten bedrivs tillsammans med gruvsektorn och stål- och metallsektorn inom organisationen Industriarbetsgivarna. Inom Skogsindustrierna ingår verksamheten Svenskt Trä. Skogsindustrin sysselsätter nära 60 000 personer och exporterade för 123 miljarder kronor (2012).

Box 555 25, 102 04 Stockholm, Telefon: 08-762 72 60, E-post:info@skogsindustrierna.org
© 2013 Skogsindustrierna