Kan du inte läsa mailet? Läs det här ยป

Skogsindustriernas seminarier i Almedalen
 

Grön framtid med Skogsindustrierna i Almedalen

Skogsindustrierna finns i år representerade på många platser under Almedalsveckan.

I år arrangerar Skogsindustrierna seminarier i Wisby Strands trädtält och på Bolaget vid Stora torget. Precis som förra året ordnas också flera seminarier i det populära Industriområdet. Vi samlar företrädare för industrin, forskare, politiker och samhällsdebattörer. Vi träffas och diskuterar vad industrin betyder för välfärden, den hållbara utvecklingen och andra viktiga samhällsfrågor.

skogs_almedalen_660x260

Program och karta

Se och hitta till alla seminarier i vår Almedalsbroschyr (pdf)

Industriområdet, S:t Pers ruin

Under hela veckan kryllar det av seminarier på Industriområdet. Missa inte invigningsseminariet måndag 30 juni kl. 12.00-13.30 där Sveriges mest kända couture designer, Lars Wallin, avtäcker årets industriområdesskylt och Skogsindustriernas vd Carina Håkansson medverkar. I Industriområdet anordnas också en catwalk med kläder tillverkade av nya material onsdag 2 juli kl. 17.00-19.00.

Varmt välkommen till Industriminglet på tisdag kväll, 1 juli kl. 20.00-23.00. Anmäl dig här

Läs mer om våra aktiviteter i Industriområdet

Wisby Strands trädtält, Strandvägen 4

Onsdagen den 2 juli presenterar Skogsindustrierna ett digert seminarieprogram i Wisby Strands trädtält. Seminarierna handlar om kilometerskatten, skogsindustrins produkter, vad vi ska använda skogen till och träbyggandets möjligheter. Mellan seminarierna kan du luncha och fika med oss i skuggan.

Läs mer om våra aktiviteter i Wisby Strands trädtält

Bolaget, Stora Torget 20

Tillsammans med Svensk Energi och Svenskt Näringsliv anordnar SKGS - basindustrins energisamarbete ett seminarium som behandlar frågan "Är det dags för en ny Energikommission?" onsdag 2 juli kl. 10.00-11.30.

Läs mer om seminariet

Följ Skogsindustrierna under Almedalsveckan

twitter_white.png Twitter
facebook_white.png Facebook
linkedin_white.png LinkedIn


Varmt välkommen att delta på våra aktiviteter!

 

Skogsindustrierna är massa-, och pappers- och den trämekaniska industrins bransch- och arbetsgivarorganisation. Skogsindustrierna företräder ett 50-tal massa- och pappersbruk i sammanlagt 23 koncerner/företag och cirka 115 sågverk i cirka 60 koncerner/företag, samt ett antal företag med nära anknytning till massa-, pappers-, eller trävarutillverkning. Arbetsgivarverksamheten bedrivs tillsammans med gruvsektorn och stål- och metallsektorn inom organisationen Industriarbetsgivarna. Inom Skogsindustrierna ingår verksamheten Svenskt Trä. Skogsindustrin sysselsätter drygt 60 000 personer och exporterade för 120 miljarder kronor 2013.

Box 555 25, 102 04 Stockholm, Telefon: 08-762 72 60, E-post:info@skogsindustrierna.org
© 2014 Skogsindustrierna