Nu öppnar anmälan till Skogsnäringsveckan 2014

Sidan senast granskad/uppdaterad: 2014-02-03

Skogsnäringsveckan är den årliga mötesplatsen där branschen, politiker och andra intressenter kan mötas och diskutera aktuella frågor som berör skogsnäringen. Skogsnäringsveckan 2014 har temat ”Framtiden växer på trä” där vi fokuserar på betydelsen av innovation och vilken betydelse det har för att ge nya arbetstillfällen samt vad som krävs för att stärka industrins konkurrenskraft.

Skogsnäringsveckan invigs på Münchenbryggeriet i Stockholm den 8 april med Konung Carl XVI Gustaf och prisutdelning av Gunnar Sundblads Kompetensutvecklingspris, Bernadottemedaljen samt Guldkvistar.
 
Catharina-Elmsäter-Svärd.jpgSkogsindustriernas öppna årsmöte den 8 april 2014 med början kl 13.30 öppnas av Skogsindustriernas nyvalda styrelseordförande följt av infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd.

Branschen har en nyckelroll i utvecklingen mot en hållbar bioekonomi. Många av våra utmaningar och möjligheter finns i nya samarbeten med andra branscher där skogsråvaran används. Det diskuterar vi med företrädare för olika branscher.
 
Onsdagen den 9 april arrangeras Trädagen av Svenskt Trä, en del av Skogsindustrierna, och Trä- och Möbelföretagen, där vi diskuterar potentialen i den träförädlande industrin och vad som behövs för att utveckla den. Medverkar gör till exempel landshövding Maria Norrfalk.
 
Glöm inte bort att anmäla dig till skogsminglet måndagen den 7 april kl 18.00 i Näringslivets hus, en tradition som har blivit mycket populär.
 
Se hela programmet

Gå till anmälan

Twitter Facebook LinkedIn
Länk till sidan: