Här hittar du all information från Skogsnäringsveckan 2014;  seminarier, presentationer och bilder med mera.

Kontakt

Karin Eriksson
08-762 72 31

Skogsnäringsveckan är Sveriges viktigaste mötesplats för den svenska skogsindustrin.

Skogsnäringen är en av Sveriges viktigaste exportindustrier. Den årliga Skogsnäringsveckan inbjuder till dialog och diskussion med de som kan påverka utvecklingen inom skogsindustrin – industriledare, ägare, innovatörer, fackrepresentanter, politiker och miljöspecialister.

Genom Skogsnäringsveckan skapar vi en arena där branschen, politiker, fack och andra intressenter kan mötas och diskutera aktuella frågor som berör skogsnäringen.

Skogsnäringsveckan

Måndag 7 april

Glöm inte bort att anmäla dig till skogsminglet kl. 18.00 måndagen den 7 april i Näringslivets hus, ett initiativ som har blivit mycket uppskattat.

Tisdag 8 april

Välkommen till Skogsnäringsveckan 2014 som invigs tisdagen den 8 april i på Münchenbryggeriet i Stockholm i närvaro av H.M. Konung Carl XVI Gustaf.

På förmiddagen den 8 april bjuder vi in till fyra temaseminarier med en spännvidd från utvecklingen av skogen som rum för människan till dess nyckelroll i att ersätta fossilbaserade material.

På eftermiddagen är det dags för Skogsindustriernas öppna årsmöte.

Onsdag 9 april

Onsdagen den 9 april arrangerar Svenskt Trä, en del av Skogs- industrierna, Trädagen tillsammans med Trä och Möbelföretagen. Den snabba och positiva utvecklingen av intresset för byggande i trä diskuteras samt industrins utveckling och framtid.

Uppdaterat program hittar du här 

Varmt välkommen!